Versenykiírás:
III. Monorierdei Futófesztivál
A verseny időpontja :
2021.07.25. – vasárnap
A verseny rendezője:
Monorierdei Szabadidősport Egyesület
Versenyközpont:
Monorierdő, Makkos park
Távok, versenyszámok:
5 km
10 km
21 km váltó (2 fős) ( Az útvonal megegyezik a félmaratoni táv útvonalával, váltópont 10,5 km-nél található. A váltópont gépjárművel megközelíthető, a váltópontra való eljutást és onnan a versenyközpontba való visszaérkezést egyénileg kell megoldani. Rajt a félmaratoni távval egyidőben.)
21 km – ezen a távon 18 év alattiak nem indulhatnak!
Útvonal információk:
Az 5 km-es útvonal végig aszfalton halad. Frissítőpontok száma: 1
A 10 km-es táv útvonalának egy része aszfalton egy része földutakon halad. Frissítőpontok száma: 4
A 21 km-es váltó és 21 km útvonalának negyed része aszfalt, többi része földút. Frissítőpontok száma: 10
Az útvonalak hamarosan elérhetőek lesznek gpx formátumban.
Rajt időpontok:
21 km, 21 km váltó: 9:00, szintidő: 3 óra
10 km rajt: 9:15, szintidő: 1 óra 30 perc
5km rajt: 9:30, szintidő: 50 perc
Rajtszám átvétele:
2021.07.25-én 15-19 óráig Monorierdőn a Makkos parkban
a verseny napján a helyszínen 6:00-tól 8:30-ig a versenyközpontban.
Időmérés:
chipes időmérés
Esemény trikója:
A nevezési díjjal egyidőben, lehetőség van a nevezési felületen az esemény trikójának/pólójának megvásárlására is, melynek ára 3500 Ft. A trikót/pólót a rajtszámmal együtt tudjuk átadni.
Nevezés módja:
Online előnevezés: 2021.július.12.-ig az alábbi felületen:
hamarosan!
Nevezési díjak és határidők:
5 km 10 km 21 km 21 km váltó
02.14-04.30-ig 2000 3000 4000 7000/csapat
05.01-07.12-ig 3500 4500 6500 10000/csapat
Helyszíni nevezés:5000 6000 8000 13000
Monorierdei lakcímkártyával rendelkezők részére a nevezés díjból 1000Ft kedvezményt biztosítunk.
A Monorierdei Szabadidősport egyesület tagjai számára a részvétel ingyenes.
Figyelem! 500 fő nevezését tudjuk fogadni.
Az előnevezési díjakat 2020. április 30-tól, a versenyről való lemondás esetén a szervezők nem utalják vissza! Befizetett részvételi díj esetén a nevezés átruházható, amiről a szervezőket írásban kell értesíteni a monorierdosport@gmail.com e-mail címen. A névátírás díja 500 Ft.
Az online előnevezés csak akkor tekinthető véglegesnek, ha a regisztrációs felületen leadott regisztráció után maximum 5 munkanapon belül megérkezik a nevezési díj a Monorierdei Szabadiősport Egyesület számlaszámára: Erste Bank 11600006-00000000-23188321. Utaláskor a „Közlemény” rovatában a következő adatokat kérjük megadni: a versenyző, induló nevét (váltó esetén a csapat nevét) és a versenyszámot (5 km, 10 km, 21 km, 21 km váltó). Ha a regisztráció utáni 6. munkanapon sem érkezett be a nevezési díj, akkor fenntartjuk a regisztráció törlés jogát!
Amennyiben az online nevezők száma 2021.07.12-ig nem éri el a létszámlimitet (500fő) lehetőség lesz az esemény napján helyszíni nevezésre 7:00-8:15-ig.
Nevezési díj tartalmazza:
• a versenyen való részvételt
• egyészségügyi felügyeletet
• biztosított útvonalat
• frissítést a frissítőpontokon és a célban
• öltözési lehetőség, ruhatár
• befutó érmet
• online emléklap
• befutóvideó
• támogatóink felajánlásából összeállított befutócsomagot.
Frissítés:
A célban és az útvonalon kb. 2 kilométerenként
Díjazás:
A kategóriák helyezettjeit nemenként és korcsoportonként támogatóink felajánlásaival díjazzuk.
Táv korcsoport korcsoport korcsoport korcsoport
5km 10 év alattiak 10-13 évesek 14-18 évesek felnőtt
10km 18 év alattiak 18-39 évesek 40-54 évesek 54 év felettiek
21km 18-39 évesek 40-54 évesek 54 év felettiek
21km 2 fős váltó férfi női vegyes
Versenyszabályzat:
• A rajtszám átvételekor, minden nevező aláírásával igazolja, hogy a versenyszabályzatban foglaltakat megismerte, azokat elfogadja és betartja, valamint azt, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, a versenyre felkészülten érkezik, egészségesen áll rajthoz.
• A versenyző jelentkezéskor elfogadja, hogy az általa elküldött adatok a valóságnak megfelelnek és azok tárolásához és a rendezvényen való felhasználásához hozzájárul. Az általa megadott címre, e-mail címre, telefonszámra a rendezőség küldhet hírlevelet és szöveges üzenetet.
• Tudomásul veszi, hogy a Monorierdei Szabadidősport Egyesületet nem terheli felelősség a rossz állapotából, nem megfelelő felkészültségből, rejtett betegségekből adódó sérülésekért, egészségügyi problémákért és az eseményen történt egyéb más okból eredő sérülésekért,
• 18 éven aluli gyermek kizárólag szülői beleegyező nyilatkozat kitöltésével vehet részt a rendezvényen. A kitöltött nyilatkozatot a rendezvény napján, a helyszínen felállított rajtsátorban, a rajtszám átvétele előtt kell benyújtani.
• Kizárásra kerül az a versenyző, aki letakarja, nem a mellén viseli rajtszámát, illetve nem a szervezők által kijelölt útvonalon teljesíti a távját.
• A versenyen rajtszám nélkül futni, görkorcsolyázni, kerékpárral futót kísérni tilos.
• A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
• A Szervező az utolsóként elhaladó Versenyző után kerékpárral ellenőrzi az útvonalat.
• A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek előfordulhatnak, amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a versenypályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendező nem vonható felelősségre.
• A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal.
• A versenyző a nevezéssel egyidejűleg tudomásul veszi, hogy róla a rendezvényen képmás, azaz fényképfelvétel és/vagy videofelvétel (a továbbiakban: képmás) készülhet, amelyet a Szervező – vagy általa megbízott harmadik személy – jogosult időben, területileg – így különösen plakáton, szóróanyagon, facebook-on, youtube-on, online weboldal bannereken, elektronikus hírlevélben, az esemény galériájában -, felhasználás módja és mértéke tekintetében korlátlanul felhasználni. A felhasználás módja kiterjed különösen, de nem kizárólagosan a képmás átdolgozására, terjesztésére, többszörözésére, nyilvánosság felé történő közvetítésére, adathordozón való rögzítésére és tárolására, továbbá a képmás felhasználásának harmadik személy részére történő átengedésére. A rendezvényen való részvétellel külön nyilatkozat nélkül elismeri, hogy a hozzájárulás az esetleges nyilvánosságra hozatal és az internetes technológia miatt természetéből fakadóan vissza nem vonható, annak bárminemű korlátozás csak a tiltó nyilatkozat megtételét követő időszakra köti a jogosult(ak)at, továbbá visszavonhatatlanul kijelenti, hogy a fentiek szerint részletezett felhasználási jogokért, valamint a képmás felhasználásához és nyilvánosságra hozatalához adott hozzájárulásért díjazásra nem tart igényt.
• A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, frissítőpontok, váltópont helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, helyét, vagy töröljék a versenyt.
További információ: monorierdosport@gmail.com
Sikeres, élményteli felkészülést kívánunk!
Szeretettel vár Téged a Monorierdei Szabadidősport Egyesület
III.Monorierdei Futófesztivál, versenykiírás

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük