A 2020-as év is végetért.

Rengeteg tervünk volt, amiket szerettünk volna megvalósítani. Nagy részüket halasztani kellett a vírushelyzet miatt. Reméljük hamarosan vége lesz a megbetegedéseknek, a szigorításoknak és ismét találkozhatunk majd az eseményeinken.

Úgy kezdődött az esztendő, ahogy szokott. Február 9-én megrendeztük az immár hagyományossá vált Farsangi futásunkat, ami ismét nagy sikert aratott . Az ötletes jelmezekbe öltözött résztvevők fél órát futottak saját tempójukban egy lezárt körpályán. A futás után játékos feladatokkal, teával és zsíros kenyérrel vártuk a sportos farsangozókat az iskola tornatermében. A Farsangi futás volt évekkel ezelőtt az első sport rendezvényünk. Ezt az eseményt azzal a céllal hoztuk létre, hogy a helyieket és a környékben élőket megmozgassuk, mosolyt csaljunk az arcukra és közösen elűzzük a telet. Már az első alkalom is nagyszerűen sikerült, jó fogadtatást kapott a résztvevőktől, ezért évről évre megrendezzük. ( 2021-ben sajnos az ismert helyzet miatt elmarad. )

Március elsején a vírus helyzet előtt még éppen meg tudtuk tartani a Monorierdei Asztalitenisz Verseny Tavaszi fordulóját, amit szintén nagyon szeretnek a résztvevők. Remek meccseket izgulhattunk végig, míg kialakult a végeredmény. Az első három helyezett a befizetett nevezési díjakat teljes egészében megnyerhette minden kategóriában. A versenyről bővebben itt. :Ez már a harmadik ilyen típusú amatőr pingpong versenyünk volt és elmondható, hogy egyre többen érdeklődnek iránta és színvonalas mérkőzéseken szurkolhatunk a versenyzőknek. Amint lehetséges versenyt szervezni, nem késlekedünk, mert láthatóan van rá igény.

Március 5. és 8. között került megrendezésre a Balaton Szupermaraton, ami régóta sokunk kedvence, ígyhát egyesületünk számos tagja áttette székhelyét Balatonra, hogy így vagy úgy körbefussa szeretett “magyar tengerünket” Összegezve:

-Évről-évre egyre többen látogatunk el az egyesületből márciusban a Balatonhoz, hogy a téli felkészülést követően részt vegyünk a Balaton és FélBalaton Szupermaraton valamely távján. A létszám sosem csökken,hanem növekszik. Aki részt vett már ezen a versenyen, azt beszippantja és visszavágyik. Sosem könnyű, sosem könnyű az oda vezető út sem. Rengeteg belefektetett energia, rengeteg lemondás, viszont rengeteg élményteli közös futás előzi meg. Idén összesen 1207 km-t futott az MSZE csapat:

Bajári Attila, egyéni 195 km /PB/

Blaskó Mihály egyéni 195 km /PB/

Demkó Gábor egyéni 195 km

Hörömpő Károly egyéni 195 km

Bátor és hős fiaink vannak 🙂😉Azért a lányok is gyűjtögettek jó pár kilométert:—

A Kaszás Szilvi- Sallainé Szalai Viktória SZiVi páros, olyan gyorsan gyűjtögette a 195km-t, hogy a kategóriájukban III. helyen végeztek!

Kiss Brigitta, Maratonfüred 42 km

Fekete Bernadett, Félbalaton egyéni, 95 km

Blaskó Zsuzsanna, Félbalaton egyéni, 95 km.

Külön-külön is meg van bennünk az erő. De ez az erő nagyon sokszor abból táplálkozik, hogy ilyen jó kis közösség részesei vagyunk. Motiválólag hatunk egymásra és reméljük azokra is, akik még idén nem tartottak velünk.Hálás köszönet minden kísérőnek, hogy maximális odaadással és türelemmel segített minket az utunk során:

Bajári Beatrix, Bogár Barbara, Sallai László, Vörös László, Fekete András

Az utazó CSAPAT

Széles mosollyal az arcunkon jöttünk haza Balatonról, majd egy hét múlva megérkezett a pandémia és tart már lassan egy éve.

Évértékelő 2020

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük