II. Monorierdei Futófesztivál

Amilyen szeretettel szerveztük számotokra tavalyi évben az első versenyünket, pont olyan hálás szeretettel fogadtátok.
A kihívás adott: gyere el ismét, vagy vegyél részt először eseményünkön, mi újfent azon leszünk, hogy sok szép élménnyel gazdagodj!
A verseny időpontja: 2019.július.28. vasárnap
A verseny szervezője: Monorierdei Szabadidősport Egyesület
Útvonal:
Az útvonalat úgy alakítjuk ki, hogy megmutassuk számotokra a környék legszebb részeit, de az M4-es autóút építési munkálatai miatt az útvonal minimálisan változhat.
Adottságaink nem változtak, amit biztosíthatunk: nagyon lelkes szervezők, családias hangulat, egy kis sík egy kis szint, egy kis aszfalt, egy kis terep és rengeteg napsütés!
Távok:

21 km – ezen a távon 14 alattiak nem indulhatnak!
21 km váltó (2 fős) Az útvonal megegyezik a félmaratoni táv útvonalával, váltópont 10,5 km-nél található. A váltópont gépjárművel megközelíthető, a váltópontra való eljutást és onnan a versenyközpontba való visszaérkezést egyénileg kell megoldani. Rajt az egyéni futókkal egyidőben.
5 km

Rajt időpontok:
Félmaraton rajt, félmaraton váltó: 9:00, szintidő: 3 óra
5km rajt: 9:15, szintidő: 50 perc
Versenyközpont: Monorierdei Fekete István Általános Iskola, 2213 Monorierdő, Szabadság u. 43.
Rajtszám átvétele: a verseny napján a helyszínen 7:00-tól 8:30-ig a versenyközpontban.
Időmérés: chipes időmérés
Nevezés módja:
Online előnevezés: 2019.július.14.-ig az alábbi felületen:
www.korido.hu/2019MonorierdeiFM
Figyelem! 500 fő nevezését tudjuk fogadni.
Az online előnevezés csak akkor tekinthető véglegesnek, ha a regisztrációs felületen leadott regisztráció után maximum 5 munkanapon belül megérkezik a nevezési díj a Monorierdei Szabadiősport Egyesület számlaszámára:11600006-00000000-23188321. Utaláskor a „Közlemény” rovatában a következő adatokat kérjük megadni: a versenyző, induló nevét (váltó esetén a csapat nevét) és a versenyszámot (5 km, 21 km, 21 km váltó). Ha a regisztráció utáni 6. munkanapon sem érkezett be a nevezési díj, akkor fenntartjuk a regisztráció törlés jogát!
Amennyiben az online nevezők száma 2019.07.14-ig nem éri el a létszámlimitet (500fő) lehetőség lesz az esemény napján helyszíni nevezésre 7:00-8:15-ig.

Nevezési díj:
A Monorierdei Szabadidősport egyesület tagjai számára a részvétel ingyenes.
Nevezési díjak és határidők:

5 km 21 km 21 km váltó
01.20-06.15-ig 2000 4000 7000/csapat
06.16-07.14-ig 3000 6000 10000/csapat
Helyszíni nevezés 5000 8000 13000
Monorierdei lakcímkártyával rendelkezők részére a nevezés díja, az aktuális nevezési díj 50%-a.
A nevezés lemondására nincsen lehetőség, de szívesen átírjuk más futó nevére:
2019. május 31-ig díjmentesen
2019. július 14-ig 500 Ft ellenében.
Nevezési díj tartalmazza:
a versenyen való részvételt
egyészségügyi felügyeletet
biztosított útvonalat
frissítést a frissítőpontokon és a célban
öltözési lehetőség, ruhatár
befutó érmet
online emléklap
befutóvideó
támogatóink felajánlásából összeállított befutócsomagot.
Frissítés: A célban és az útvonalon 2 kilométerenként
Díjazás:
A kategóriák helyezettjeit támogatóink felajánlásaival díjazzuk.
Kategóriák:
5km-es távon:
Gyermek lány/fiú kategória: 6-10 év
Ifjúsági II lány/fiú kategória: 11-14 év
Felnőtt női/férfi kategória:15-39
Senior I női/férfi kategória: 40-54
Senior II női/férfi kategória: 55+

21 km-es távon:
Felnőtt női/férfikategória:18-39
Senior I női /férfi kategória: 40-54
Senior II női/férfi kategória: 55+

21 km-es, 2 fős váltó:
Női váltó (korosztály megkötés nincs)
Férfi váltó (korosztály megkötés nincs)
Vegyes váltó (korosztály megkötés nincs)
Versenyszabályzat:
A rajtszám átvételekor, minden nevező aláírásával igazolja, hogy a versenyszabályzatban foglaltakat megismerte, azokat elfogadja és betartja, valamint azt, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, a versenyre felkészülten érkezik, egészségesen áll rajthoz.
A versenyző jelentkezéskor elfogadja, hogy az általa elküldött adatok a valóságnak megfelelnek és azok tárolásához és a rendezvényen való felhasználásához hozzájárul. Az általa megadott címre, e-mail címre, telefonszámra a rendezőség küldhet hírlevelet és szöveges üzenetet.
Tudomásul veszi, hogy a Monorierdei Szabadidősport Egyesületet nem terheli felelősség a rossz állapotából, nem megfelelő felkészültségből, rejtett betegségekből adódó sérülésekért, egészségügyi problémákért és az eseményen történt egyéb más okból eredő sérülésekért,
18 éven aluli gyermek kizárólag szülői beleegyező nyilatkozat kitöltésével vehet részt a rendezvényen. A kitöltött nyilatkozatot a rendezvény napján a helyszínen felállított rajtsátorban, a rajtszám átvétele előtt kell benyújtani.
Kizárásra kerül az a versenyző, aki letakarja, nem a mellén viseli rajtszámát, illetve nem a szervezők által kijelölt útvonalon teljesíti a távját.
A versenyen rajtszám nélkül futni, görkorcsolyázni, kerékpárral futót kísérni tilos.
A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
A Szervező az utolsóként elhaladó Versenyző után kerékpárral ellenőrzi az útvonalat.
A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek előfordulhatnak amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a versenypályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendező nem vonható felelősségre.
A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal.
A versenyző a nevezéssel egyidejűleg tudomásul veszi, hogy róla a rendezvényen képmás, azaz fényképfelvétel és/vagy videofelvétel (a továbbiakban: képmás) készülhet, amelyet a Szervező – vagy általa megbízott harmadik személy – jogosult időben, területileg – így különösen plakáton, szóróanyagon, facebook-on, youtube-on, online weboldal bannereken, elektronikus hírlevélben, az esemény galériájában -, felhasználás módja és mértéke tekintetében korlátlanul felhasználni. A felhasználás módja kiterjed különösen, de nem kizárólagosan a képmás átdolgozására, terjesztésére, többszörözésére, nyilvánosság felé történő közvetítésére, adathordozón való rögzítésére és tárolására, továbbá a képmás felhasználásának harmadik személy részére történő átengedésére. A rendezvényen való részvétellel külön nyilatkozat nélkül elismeri, hogy a hozzájárulás az esetleges nyilvánosságra hozatal és az internetes technológia miatt természetéből fakadóan vissza nem vonható, annak bárminemű korlátozás csak a tiltó nyilatkozat megtételét követő időszakra köti a jogosult(ak)at, továbbá visszavonhatatlanul kijelenti, hogy a fentiek szerint részletezett felhasználási jogokért, valamint a képmás felhasználásához és nyilvánosságra hozatalához adott hozzájárulásért díjazásra nem tart igényt.
A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, frissítőpontok, váltópont helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, helyét, vagy töröljék a versenyt.
További információ: monorierdosport@gmail.com
Szeretettel vár Téged a Monorierdei Szabadidősport Egyesület szervező csapata!

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, tömeg és túra/szabadtéri

II. Monorierdei Futófesztivál

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük